دفتر تجارت الكترونيك ولقان دفتر تجارت الكترونيك ولقان .

دفتر تجارت الكترونيك ولقان

کاهگل

کاهگل https://volghan2.000webhostapp.com/%da%a9%d8%a7%d9%87%da%af%d9%84/ Thu 09 Jan 2020 15:55:14 +0000 https://volghan2.000webhostapp.com/?p=9

کاهگل

سقف کاهگلی در معماری کویر مرکزی ایران

کاه گل ملاتی میشود است که در معماری ایران به خصوص در مناطق کویر مرکزی ایران به کار می‌رود. کاهرنگ یا کاه گل پلیمری آب‌بند نیز از مصالح جدید است که مشکلات کاه گل را از بین برده.۱

محتویات

۱ترکیب کاه گل

۲خصوصیات

۳تاریخچه

۴مقدار و نوع کاه

۵کاربرد

۶کاهگل مصنوعی

۷منابع

ترکیب کاه گل

ملات کاه‌گل از مخلوط کاه، خاک رس و آب به صورت آخوره به دست می‌آید. این ملات را به خوبی ورز می‌دهند تا حدی که ملات به بیل نچسبد و به راحتی جدا شود و از آن برای دیوارهای محورکننده به صورت چینه‌ای استفاده می‌کنند.

خصوصیات

کاه را برای مقابله با ترک خوردن گل به آن اضافه می‌کنند (برای ساخت هر متر مکعب کاه‌گل حدود ۴۵ الی ۵۰ کیلوگرم کاه مورد نیاز است) و در مناطق کویری که کاه یافت نمی‌شود به آن خارشتر (خار آدور) اضافه می‌کنند. این ملات در مقابل رطوبت و حرارت عایق بسیار خوبی است و از نظر دوام اگر اصولی تهیه شود سال‌ها مقاومت می‌کند. ملات کاه‌گل یک ملات هوایی است و در مقابل تابش آفتاب یا حرارت غیر مستقیم و در هوای آزاد خشک می‌شود. در صورتی که ضخامت ملات کاه‌گل ۲۰ الی ۳۰ سانتیمتر باشد عایق رطوبتی خوبی است. از نقاط ضعف کاه گل نیز فرسایش بر اثر بارش باران و باد است که باعث ایجاد گرد و خاک میشود.

تاریخچه

در زمانی نه چندان دور در تمام شهرها اغلب ساختمان‌ها با خشت خام، گچ و کاهگل بنا شده بود. قدمت ملات کاه‌گل به ۴۰۰۰ سال ق. م می‌رسد. در لایه سوم تپه سیلک، در کاخ‌های هفده‌گانه تخت جمشید، در بناهای پاسارگاد و شوش، بناهای اشکانی(کاخ فیروز آباد و ایوان مدائن)و مجموعهٔ ارگ بم کاربرد کاه‌گل را می‌توان به وفور دید. همچنین در بناهای دورهٔ اسلامی از این ملات به عنوان یکی از عناصر و ساخت مایه بسیار مؤثر استفاده شده‌است.

مقدار و نوع کاه

مقدار و نوع کاه در تهیهٔ ملات کاه‌گل با کاربردهای مختلف نقش مهمی دارد که به شرح زیر ارائه می‌شود: کاه چرونده به کاهی گفته می‌شود که از دهان احشاء افتاده و بر اثر بازدم و بزاق حیوان به رنگ زرد تبدیل شده‌است. این کاه به کاه نرم نیز معروف است و برای اندود پشت بام و بدنه استفاده می‌شود. کاهگل گندیده اگر کاه بیش از حد در آب بماند تبدیل به لجن می‌شود و تولید کرم می‌کند. پس از کاربرد این ملات کرم‌ها از بین رفته و منفذهایی ایجاد می‌کنند که سبب نشست و نفوذ آب می‌شود. کاه‌گل گندیده بدبو و سیاه رنگ است و مصرف آن در بناهای خشتی توصیه نمی‌شود. برای تهیه یک مترمکعب کاه‌گل در حدود ۴۰ تا۴۵ کیلوگرم کاه، ۱٬۰۸ متر مکعب خاک رس و ۴۱۴ لیتر آب مود نیاز است. نوع دیگری از کاه‌گل وجود دارد به نام پالینه که در مناطق مرطوب استفاده می‌شود. در صورتیکه مقدار کاه در کاه‌گل بسیار کم باشد به آن نیمچه کاه می‌گویند.

کاربرد

از ملات کاه‌گل به عنوان عایق رطوبتی و حرارتی به صورت اندود پشت بام، پوشش سطوح داخلی و خارجی فضاهای معماری خشتی، حفاظت از دیوارهای خشتی، نگهداری توفال‌های سقف با ضخامت مناسب، تهیهٔ خشت خام و پوشش دیوارهای آجری برای اندود گچ استفاده می‌شود. در نواحی کوهستانی به جای اندود و پوشش گاه گل از ترکیب خاک رس، شن و سنگ ریزه استفاده می‌کنند. در برخی موارد نیز برای ایجاد نوعی اندود مقاوم در زیر آب از ترکیب خاک رس، کاه و نمک استفاده می‌شود. کاربرد این نوع اندود را در جام‌های نور گیر حمام‌ها می‌توان شاهد بود. این مصالح به طرز شگفتی با زندگی ایرانی تناسب داشته و شگفتی‌هایی را در خود دارد. کاهگل در قالب تناسبات دلپذیر ترکیب با کاشی، چوب یا سنگ و مصالحی مشابه ترکیب شده و معماران ایرانی از آن‌ها برای تزیین ساختمان‌ها کمک گرفته‌اند. در مجموع شهر ایرانی برای مردم این سرزمین با خصوصیاتی معین و با یک معماری موزون، اصیل و تناسبات زیبا بنا شده‌است. با بهره‌گیری از این مصالح و بر روی فلات ایران، در چشم‌انداز شهرها، بام‌های کاهگلی میان آدمیان و حرارت خورشید حفاظ می‌شده‌اند. بدین ترتیب بادگیرها شهر را تهویه کرده، نورگیرها به تالارها و هشتی‌ها سایهٔ روشن ملایمی می‌داده‌اند و حیاط‌های گود که اتاق‌ها آن‌ها را دور می‌زده‌اند با یک حوض سنگی و چند درخت در میان گرفته، به زندگی ایرانی لطافت می‌بخشیده‌اند…

هم اکنون نیز حجم‌های کاهگلی، بام‌های گنبدی و بادگیرهای سر به آسمان کشیده پوشش دالان‌ها و تیمچه‌های بازاری، حسینیه‌ها و بالاخره گنبد و مناره‌های مسجد جامع و مساجد دیگر و بقعه‌ها به چشم می‌خورد. با این وصف باید تأکید کرد که تاریخ شروع مصرف کاهگل را در تمدن ایران نمی‌توان دقیقاً تعیین نمود لکن وجود آن در قدیم‌ترین آثار معماری فلات دلیلی است بر این که این ماده با زندگی اقوام سرزمین ایران از ابتدا آمیخته شده و شناسایی و استفاده از آن طی قرون نسل به نسل رسیده‌است. برای آسایش قوم ایرانی معماران، شهرها را با قشری از کاهگل پوشانیدند و از میان این پوشش سبزی شاخه درختان از حیاط‌ها بیرون آمد. رنگ دلنشین کاهگل نه تنها زیبایی فوق‌العاده‌ای به شهر ایرانی می‌داده بلکه بر زندگی مردم روشنی و رنگ بخصوصی می‌پاشیده است.

این خمیر در سرزمین ما به صورت یکی از مصالح اساسی در انواع معماری مختلف بکار رفته و با دست آدمیان و با نیت خوش به روی همه شهرهای ایرانی کشیده شده و زندگی در شرایط اقلیمی بهتری زیر حمایت آن ادامه می‌یافت. ترتیب ماده کاهگل از ابتدا تا امروز یکسان بوده و شامل دو ماده ساده است. ماده اول کاه است که پس از دروی گندم و خشک شدن و کوبیدن و با کمک چهار شاخ به هوا پرتاب کردن با جزئی نسیم، از دانه‌های گندم جدا شده آرام بر روی زمین می‌ریخت، سپس آن را جمع‌آوری نموده و برای مصرف‌های مختلفی انباشته می‌کردند. به این ترتیب در اغلب نقاط ایران کاه به آسانی و به ارزانی به دست می‌آمد، الیاف آن گل را به هم کشیده و مسلح می‌کند همان‌طور که آهن بتون را. ماده دوم گل است که حتی‌المقدور برای ساختن از خاک رس استفاده می‌شد. پیش از این که خاک را آب بدهند آن را با کاه به خوبی می‌آمیزند و به شکل تپه کوچکی درمی‌آورند، میان آن را گود می‌کنند و داخل آن به نرمی آب می‌ریزند، خاک و کاه را با آب می‌اندازند تا در آب گل، زردی کاه نمودار شود، سپس خمیر را مالش می‌دهند و به تدریج کاهگل ساخته می‌شود.

با وجودی که ساختن این خمیر در نهایت سادگی انجام می‌شد، در حال حاضر چگونگی مخلوط و مقدار هر کدام از مواد امری حساس می‌بود، چرا که با کمبود کاه مادهٔ کاهگل ترک برمی‌دارد و با کمبود مقدار خاک الیاف کاه مانع روانی آب باران می‌شود.

کاهگلی که برای پوشش بام‌ها ساخته می‌شده‌است کاه کمتری داشت و در عوض به خمیر آن خاک شنی، از شن چاه می‌افزودند تا در مقابل باران به جای کاه قشر کاهگل را تقویت نماید و برای کاهگلی که برای پوشش دیوار تهیه می‌شد کاه بیشتری به مخلوط اضافه می‌کردند تا متن کاهگل صاف‌تر شود و نیز ترک برندارد.

با به کاربردن خاک رس سرخ‌تر، کاهگل رنگ سرخی به خود می‌گرفت و متن آن برای گرفتن نقوشی از گچ آماده می‌شد.

قشر کاهگل عایق است، گرما و سرما از آن عبور نمی‌کند، باران از پوشش‌های گنبدی و سقف‌های طاقی آن نشست نمی‌کند، همهمهٔ کوچه‌ها و بازارها در آن گم می‌شود و لازم به توضیح نیست که گردآمدن خواص این چند عایق در یک ماده به ندرت دیده شده‌است.

کاهگل ارزان بوده و در اغلب شهرهای ایران به فراوانی یافت می‌شده‌است. قیمت خروار آن ناچیز بوده و با این مقدار کاه سطوح بزرگی از اندود گل را مسلح می‌کرده‌اند.

ضمن آن که کاهگل را همه کس می‌توانسته بسازد و مأوای خود را با آن بپوشاند و حفظ کند.

اندود کاهگل آسان کشیده می‌شده، آدمی با یکدست خمیر آن را برمی‌دارد و بر روی سطح دلخواه پهن می‌کند. در این مورد حتی بکار بردن ماله درکشیدن آن روی سطوح نشانی از امکانات صاحب خانه بوده‌است.

کاهگل مانند خمیر نرمی بر هر حجمی پوشانیده می‌شد و در این مورد معماران حداکثر استفاده را نموده و توانسته‌اند برای شهرهای ایرانی میراث ارزنده‌ای از حجم‌های جالب به جا گذارند.

گرچه کاهگل به سهولت و به ارزانی به دست می‌آمد لکن به علت خواص فوق‌العاده‌ای که دربردارد به صورت متن شهرهای ایرانی درآمده و به بنایی قدم گذاشته است، به کلبهٔ بی بضاعتان، به اعیان نشین‌ها، به کوره‌ها، به بازارها، به حمام‌ها، به تکیه‌ها و بالاخره به مسجدها، و همهٔ این ساختمان‌های شهر با کوچه‌هایی که میان دیوارهای کاهگلی می‌دوید به هم مربوط می‌شد.

معماران تیزهوش از گرمی رنگ کاهگل برای متن تزیینات دیواری داخل بنا نیز استفاده کرده‌اند. دیوار حیاط‌های داخلی را از بهترین خمیر سرخ‌فام پوشانیده و بر آن با خطوط برجستهٔ گچ نقش‌های هندسی انداخته‌اند یا آن را به داخل هشتی‌های ورودی کشیده و بر آن نقش‌های تصویری ساخته‌اند.

رنگ کاهگل نور شدید و گاه زنندهٔ آفتاب سرزمین ما را برای ساکنان آن مطبوع نموده و در گرم‌ترین فصل سال برگشت اشعهٔ خورشید و حرارت آن را از روی بام‌ها یا دیوارهای کاهگلی به حداقل رسانیده است.

استقامت و دوام آن قابل ستایش است. تنها در مناطقی که باران‌های فصلی شدید ی می‌بارید، ناچار هر چند سال یکبار اندود تازه‌ای از کاهگل بر روی اندود سابق بام که قسمتی به هم فشرده می‌شد قرار می‌دادند.

به این ترتیب تعمیر و تقویت آن امر ساده‌ای بوده و احتیاج به تخصص نداشت، این تعمیر برای پوشش دیوارها کمتر اتفاق می‌افتاد، کاهگل سال‌ها بروی دیوارها می‌ماند به‌طوری‌که اندودِ بناهای رهاشدهٔ قرون گذشته هنوز برجاست.

و اما امروز…. ایجاد ساختمان‌های عظیم فلزی و بتون آرمهٔ تمدن دنیای غرب مانند سالن‌های سینما، هتل‌ها، فرودگاه‌ها و غیره باعث هجوم تکنیک‌های مختلف ساختمانی غربی شده و طبعاً مصالح معماری قوم ما که با تجربه، زیبایی و شخصیت همراه بود به مصالح خشک و سرد تکنیک‌های ناآشنا تبدیل گردیده است. البته کاهگل هنوز در برخی از مناطق کشور در زمرهٔ مصالح مورد استفاده برخی ساکنین مملکت ماست و با دیدن ساختمان‌های غریب کلان شهرها که هر کدام نمونه‌ای از فکر شلوغ دوره ما و نیز هجوم مصالح جدید است، شهر آرام کاهگلی زیباتر و درخشنده تر و عزیزتر جلوه می‌کند.۲

کاهگل مصنوعی

کاهگل مصنوعی رنگی بر پایه رزین سیلیکون و پایه آب است که پس از خشک شدن ظاهری کاملا شبیه کاهگل طبیعی دارد. در ساخت کاهگل مصنوعی (کاهرنگ) از مواد نانو سیلیکون استفاده شده که سبب خود تمیز شوندگی میشود و خواص آب بندی و عایقی آن را افزایش میدهد. کاهرنگ، ملات کاهگل مدرن، ضدآب و بدون گرد و غبار است که جایگزین مناسبی برای سیمگل و کاهگل سنتی می‌باشد. کاهگل مصنوعی (کاهگل ضدآب) به وسیله قلمو یا پاشش و بسیار ساده تر از سایر رنگ‌ها قابل اجراست. کاهرنگ (کاهگل پلیمری)، ماندگاری بالایی دارد و قابل اجرا بروی سطوح مختلف اعم از سیمان، گچ، کناف، چوب، فلز، یونولیت، شیشه و ... است.۳

منابع

دکتر محمود گلابچی، آیدین جوانی دیزجی- فن‌شناسی معماری ایران

 http://www.epoxi.info

 جلوه نقش: کاهگل، شگفتی معماری ایرانیپیوند مرده

 https://www.kah-gel.com

صفحه اصلی > عایق کاری کاهگل

عایق کاری کاهگل


برای عایق کاری کاهگل جهت عایق بندی تمامی سطوح کاهگلی میتوانید از گروه صنعتی کالیمورا عایق کاهگل خریداری نمایید برای خرید و اطلاع از قیمت عایق کاهگ با ما در تماس باشید : 

https://kalimoura.com/Uploads/Public/2660ca192e584793bb7cd92748a450b1.jpg


کاهگل ملاتی است که در معماری ایران به خصوص در مناطق کویر مرکزی ایران به کار می‌رود. این ملات ترکیبی است از خاک رس و کاه که عمدتا برای اندود کردن سقف‌ها به کار می‌رود این ملات به دلیل وجود کاه مقاومت نسبی پیدا کرده و جلوی ترکیدگی آن گرفته می‌شود. از سوی دیگر عایق خوبی برای جلوگیری از انتقال حرارت در منطقه کویری ایران است.
برای ساختن گل کاهگل تا حد امکان از خاک رس استفاده می‌کنند. پیش از این که خاک را آب بدهند آن را با کاه به خوبی می‌آمیزند و به شکل تپه کوچکی در می‌آورند، میان آن را گود می‌کنند و داخل آن به نرمی آب می‌ریزند، خاک و کاه را با آب می‌اندازند تا در آب گل، زردی کاه نمودار شود، سپس خمیر را مالش می‌دهند و به تدریج کاهگل ساخته می‌شود.

کاهگل مصنوعی چیست

کاهرنگ (نانو کاهگل پلیمری)، رنگی بر پایه رزین سیلیکون و پایه آب است که پس از خشک شدن ظاهری کاملا شبیه کاهگل طبیعی دارد. در ساخت کاهگل مصنوعی (کاهرنگ) از مواد نانو سیلیکون استفاده شده که سبب خود تمیز شوندگی میشود و خواص آب بندی و عایقی آن را افزایش میدهد.
کاهرنگ، ملات کاهگل مدرن، ضدآب و بدون گرد و غبار است که جایگزین مناسبی برای سیمگل و کاهگل سنتی می‌باشد. مناسب برای محیط خانه بالاخص دکوراسیون دیوارهای داخلی منازل و همچنین بازسازی ابنیه تاریخی و خلق نمای سنتی مشابه مناطق کویری.
کاهگل مصنوعی (کاهگل ضدآب) به وسیله قلمو یا پاشش و بسیار ساده تر از سایر رنگ‌ها قابل اجراست. کاهرنگ (کاهگل پلیمری)، ماندگاری بالایی دارد و قابل اجرا بروی سطوح مختلف اعم از سیمان، گچ، کناف، چوب، فلز، یونولیت، شیشه و ... است.

سخت کننده و ضد آب کننده کاهگل

مایع سفید رنگ فاقد یون کلر بر پایه سیلیکاتها که با نفوذ در بافت کاهگل و ایجاد واکنش در خاک ،علاوه بر ضد آب نمودن کاهگل ،لایه سخت و مقاوم در حد سیمان ایجاد میکنند. ملاتی خشک و آماده که فقط با اضافه شدن آب مصرف میشود، شامل گل ضد آب شده همراه با کاه طبیعی و اضافه شدن رزین های چسب وسخت کننده میباشد. اجرای آن روی هر نوع سطحی اعم از سیمانی یا گچی در لایه نازک ( میکرونی) یا لایه ضخیم (سانتیمتری) امکان پذیر است. به هیچ وجه با گذشت زمان و قرار گرفتن در معرض باران دچار سایش یا ترک یا پوسته شدن نمی شود.
این ملات که شامل گل ضد آب شده همراه با کاه طبیعی و اضافه شدن رزین های چسب وسخت کننده میباشد و اجرای آن روی هر نوع سطحی اعم از سیمان یا گچی در لایه نازک( میکرونی) یا لایه ضخیم (سانتیمتری) امکان پذیر است.

روش اجرا:
دست، ماله ، شاتکریت
کاربرد :
نمای خارجی و داخلی
چسبندگی :
۱۵-۱۰ کیلو گرم بر سانتی متر مربع
رنگ:
انواع رنگ های خاک طبیعی (خاک اخرا ، قهوه ای و ...)
کاهگل مصنوعی شرکت کالیمورا از ترکیب پودر سنگ های با رنگ طبیعی، کاه طبیعی و نوع خاصی از رزین با تکنولوژی روز به دست آمده و مهمترین خصوصیات آن از قرار ذیل می باشند
عدم نیاز به زیرکارسازی قبلی جهت اجرا و قابل اجرای مسقیم روی دیوارهای بلوکی و آجری و سطوح ناصاف و حذف تمامی هزینه های زیرسازی.
 اجرای سریع و آسان با استفاده از ماله؛
 آماده مصرف؛
ثبات رنگ؛ کاهگی مصنوعی به دلیل تهیه شدن از سنگ های رنگی طبیعی و عدم استفاده از رنگ هایی با ترکیب شیمیایی از ثبات رنگ بالایی برخوردار بوده و دارای پنج سال ضمانت در برابر رنگ پریدگی می باشد.
عدم پوسته کردن؛ وجود رزین های بسیار قوی در ترکیبات کاهگل مصنوعی، مانع پوسته کردن و ورقه شدن آن گشته و این محصول دارای پنج سال ضمانت در برابر این معضلات می باشد.
 ضد آب سازی سطوح؛ به دلیل ترکیبات ضد آب سازی مورد استفاده در کاهگل مصنوعی، این محصول مقاومت بالایی در برابر نفوذ آب داشته و می تواند با هدف جلوگیری از نفوذ آب از سطوح و مرتفع نمودن مشکلات عدیده ناشی از آن مورد استفاده قرار گیرد.
 قابلیت شستشو؛ مقاومت در برابر شسته شدن و پوسته کردن و ضد آب بودن کاهگل مصنوعی، امکان شستشوی پوشش نهایی به وجود آمده با استفاده از این محصول حتی با استفاده از جریان های پر فشار، مانند جت آب را میسر می سازد.
 اجرای سریع؛ با توجه به روش اجرای کاهگل مصنوعی (با استفاده از ماله) و اجرای آن بدون نیاز به زیرکارسازی (قابلیت اجرای مستقیم روی بلوک سیمانی) عملیات اجرایی آن بسیار سریع بوده و منجر به صرفه جویی در زمان و هزینه های مربوطه خواهد گردید.
 قابلیت اجرای بر سطوح با جنس مختلف؛ چسبندگی بالای ناشی از ترکیبات مورد استفاده در کاهگل مصنوعی، امکان استفاده از این محصول جهت پوشش دادن طیف وسیعی از سطوح از جنس های مختلف را میسر می سازد.
 صرفه اقتصادی؛ با توجه به بومی بودن کلیه ترکیبات مورد استفاده در محصول و کاهش زمان عملیات اجرایی و هزینه های ناشی از آن و عدم نیاز به زیرکار سازی، استفاده از این پوشش بسیار مقرون به صرفه بوده و منجر به کاهش بعضا چند ده درصدی هزینه ها در مقایسه با سایر محصولات مشابه خواهد گردید.
– پایدار در برابر مواد خورنده؛
– سازگار با شرایط آب و هوایی مختلف؛
– مقاوم در برابر عوامل جوی؛

قیمت کاهگل مصنوعی

ملات کاهگل

با توجه به موارد ذکر شده، کاهگل مصنوعی شرکت کالیمورا، محصولی قدرتمند در رویارویی با محصولات مشابه بوده و از میان انواع موارد استفاده از آن می توان به موارد زیر اشاره کرد:
نمای خارجی انواع ساختمان های مسکونی و اداری؛
نمای داخلی مانند راهروها، پارکینگ ها، بالکن ها، سالن های غذا خوری، استراحتگاه ها و …
زیباسازی فضاهای شهری مانند دیوارها، سرویس های بهداشتی، کنارگذرها و پل ها.
بازسازی و نوسازی نماهای فرسوده و کهنه.
 پس از اجرای کاهگل می توان با پاشش عایق نانو پابکوسیل (برای خرید کلیک کنید) روی پوشش، خواص آب و غبار گریزی و خود تمیز شوندگی به پوشش اضافه کرد.
 هنگام یخبندان و باران و برف اجرا نشود. دور از دسترس اطفال نگهداری شده و درصورت بلعیده شدن اقدام به برگرداندن ننمایید؛ میزان زیادی آب نوشیده و سریعا با نزدیک ترین پزشک اورژانس تماس بگیرید و در صورت تماس با چشم، چشم ها را ۱۵ دقیقه با آب بشویید.
میزان پوشش دهی:
به صورت میانگین هر گونی ۴۰ کیلوگرمی از کاهگل مصنوعی ۲ الی ۳ متر مربع سطح را بسته به ضخامت مورد نظر و شرایط سطح زیرکار پوشش خواهد داد.
شرایط نگهداری:
دور از تابش مستقیم خورشید، محیط های مرطوب و حرارت های بالا نگهداری شود.
 

https://kalimoura.com/Uploads/Public/5ccfecdb8b4d4db09a4937f64d215a36.jpg

برچسب ها : ملات کاهگل ، قیمت کاهگل ، نمای کاهگل ، کاهگل مدرن ، روش ساخت کاهگل ، ساخت دیوار کاهگلی ، کاهگل ضد آب ، طرز تهیه کاهگل مصنوعی ، فروش کاهگل ضد آب ، قیمت کاهگل ، کاهگل مدرن ، قیمت کاهگل مصنوعی ، ملات کاهگل ، قیمت کاهگل اماده ، نمای کاهگل ، لیست قیمت کاهگل مصنوعی 

گفتگوی آنلاین

ما مفتخریم که جز پیشگامان در تولید، اجرا و آموزش محصولات نانو، جهت صنعت ساختمان هستیم و همواره در جهت کسب رضایتمندی مشتریان و مصرف کنندگان این صنعت تمام تلاش و کوشش خود را به کار می بندیم و از اعتماد به این مجموعه کمال قدردانی و تشکر را داریم و این اعتماد را سرمایه بزرگی در جهت پیشبرد و ارتقاء اهداف خود می دانیم.


کاهگل مصنوعی (کاهرنگ)

کاهگل مصنوعی مدرن، ضدآب و بدون گرد و خاک، جایگزین مناسب سیمگل و کاهگل سنتی

کاهگل مصنوعی کاهرنگ چیست

کاهگل مصنوعی (کاهرنگ) چیست؟

کاهرنگ (نانو کاهگل پلیمری)، رنگی بر پایه رزین سیلیکون و پایه آب است که پس از خشک شدن ظاهری کاملا شبیه کاهگل طبیعی دارد. در ساخت کاهگل مصنوعی (کاهرنگ) از مواد نانو سیلیکون استفاده شده که سبب خود تمیز شوندگی میشود و خواص آب بندی و عایقی آن را افزایش میدهد.

کاهرنگ، ملات کاهگل مدرن، ضدآب و بدون گرد و غبار است که جایگزین مناسبی برای سیمگل و کاهگل سنتی می‌باشد. مناسب برای محیط خانه بالاخص دکوراسیون دیوارهای داخلی منازل و همچنین بازسازی ابنیه تاریخی و خلق نمای سنتی مشابه مناطق کویری.

کاهگل مصنوعی (کاهگل ضدآب) به وسیله قلمو یا پاشش و بسیار ساده تر از سایر رنگ‌ها قابل اجراست. کاهرنگ (کاهگل پلیمری)، ماندگاری بالایی دارد و قابل اجرا بروی سطوح مختلف اعم از سیمان، گچ، کناف، چوب، فلز، یونولیت، شیشه و ... است.

کاهگل در معماری ایرانی

کاهگل در معماری ایرانی

کاهگل مصنوعی مناسب برای دکوراسیون دیوارهای داخلی منزل، بازسازی ابنیه تاریخی و خلق نمای سنتی مشابه مناطق کویری

ملات کاهگل در معماری ایرانی به خصوص در مناطق کویری به کار می‌رود. معماران ایرانى از ترکیب کاه گل با کاشى، چوب، سنگ و مصالح مشابه براى تزیین ساختمان‌ها کمک گرفته اند. رنگ دلنشین کاه‌گل، زیبایى فوق العاده‌اى به شهرهای ایران می‌بخشید و به زندگى مردم روشنى و رنگ بخصوصى داده بود. دیوارهای حیاط داخلى را از بهترین گل سرخ‌فام رسی پوشانیده و با خطوط برجسته گچ، طرح‌های هندسى ایجاد می‌کردند و یا به داخل هشتى‌هاى ورودى کشیده و نقش‌هاى تصویرى می‌ساختند. کاهگل نور شدید آفتاب را براى ساکنان مطبوع و برگشت اشعه خورشید و حرارت آن را روى بام‌ها و دیوارهاى کاهگلی به حداقل می‌رساند. از مهمترین مشکلات کاهگل سنتی قابلیت انحلال مجدد در آب، هنگام بارندگی و ایجاد گرد و خاک در زمان خشک بودن است. اطلاعات بیشتر درباره ملات کاهگل از ویکی‌پدیا.

مزایای کاهگل مصنوعی

ویژگی‌های کاهگل مصنوعی (کاهرنگ)

مهمترین مشکل کاهگل سنتی قابلیت انحلال مجدد آن در آب، هنگام بارندگی و ایجاد گرد و غبار هنگام خشک بودن است

انعطاف پذیری

انعطاف پذیر پس از خشک شدن

قیمت مناسب

هزینه پایینتر از مصالح مشابه

اجرای سریع

زمان خشک شدن سریع تر

دوستدار محیط زیست

آب پایه و دوستدار محیط زیست

اجرای آسان

اجرای آسان با قلمو یا پاشش

چسبندگی

چسبندگی بالا به سطوح

مقاوم به شرایط جوی

مقاوم به بارش برف و باران

مقاوم به UV

مقاوم به اشعه UV خورشید

کاملا ضد آب

ضدآب با امکان تنفس لایه زیر

بهداشتی و ایمن

کاملا بهداشتی و غیر سمی

بدون گرد و غبار

بدون ایجاد گرد و خاک و بو

بهترین انتخاب

بهترین انتخاب در مناطق کویری

خرید کاهگل مصنوعی

نحوه اجرای کاهگل مصنوعی (کاهرنگ)

ابتدا سطح مورد نظر را تمیز و آماده کنید. سپس کاهرنگ (کاهگل مصنوعی) را با آب رقیق نموده و مخلوط آماده شده را با استفاده از برس (قلمو) و یا پاشش توسط پیستوله کنیتکس پاش و همچنین غلطک نقاشی روی سطح اعمال کنید.

اگر نیاز به ضخامت بیشتری یود، لایه دوم را پس از خشک شدن لایه اول اعمال کنید تا حداکثر چسبندگی بین دو لایه ایجاد شود همچنین درصورت نیاز مقداری کاه بروی سطح قبل از خشک شدن بپاشید و پس از خشک شدن با "رزین نانو عایق" پوشش دهید تا سطحی ضدغبار و چرب روی رنگ ایجاد شود.

میزان مصرف کاهگل مصنوعی، بصورت تقریبی برای سطوح صاف هرکیلو کاهرنگ برای سه مترمربع کافیست.

فیلم نحوه اجرای کاهگل مصنوعی

نحوه اجرای کاهگل مصنوعی
مشخصات فنی کاهگل مصنوعی

مشخصات فنی کاهگل مصنوعی (کاهرنگ)

شکل ظاهری کاهگل مصنوعی: مایع خمیری.

تنوع رنگ: در رنگ‌های مختلف بنابر سفارش مشتری.

زمان خشک شدن سطحی: حدود یک ساعت.

زمان خشک شدن نهایی: حدود یک روز.

عمر نگهداری: یکسال (دور از نور خورشید و یخ زدگی).

مقدار مصرف کاهگل: هر کیلو برای حدود سه مترمربع.

قیمت کاهگل مصنوعی (کاهرنگ): -

استعلام قیمت / سفارش

کاهگل مصنوعی کاهرنگ

کاهگل مصنوعی (کاهرنگ)

کاهگل مصنوعی کاهرنگ

کاهگل مصنوعی (کاهرنگ)

کاهگل مصنوعی کاهرنگ

کاهگل مصنوعی (کاهرنگ)

کاهگل مصنوعی کاهرنگ

کاهگل مصنوعی (کاهرنگ)

کاهگل مصنوعی کاهرنگ

کاهگل مصنوعی (کاهرنگ)

کاهگل مصنوعی کاهرنگ

کاهگل مصنوعی (کاهرنگ)

کاهگل مصنوعی کاهرنگ

کاهگل مصنوعی (کاهرنگ)

کاهگل مصنوعی کاهرنگ

کاهگل مصنوعی (کاهرنگ)

ارتباط با ما

تلفن: 03535233737

تلفن: 03535233636

همراه: 09122939909

همراه: 09133739809

·         کاهگل مصنوعی مدرن - کاهرنگ

·         کاهگل مصنوعی (کاهرنگ)

·         کاهگل مصنوعی (کاهرنگ) چیست؟

·         نقش کاهگل در معماری ایرانی

·         ویژگی‌های کاهگل مصنوعی

·         نحوه اجرای کاهگل مصنوعی

·         مشخصات فنی کاهگل مصنوعی

مجتمع صنعتی حکیمیان

یک دهه سابقه موفق خود را مرهون تجربه و تعهد به ابتکار و کیفیت می‌داند و این عوامل سبب اعتماد مشتری گردیده است. هدف کلان مجموعه تولید محصولات به روز دنیا و در هدف میان مدت خود توسعه و افزایش ظرفیت تولید و افزایش سهم بازار است و هدف نهایی کسب سهم قابل ملاحظه در بازار کشورهای همجوار می‌باشد.

مجتمع صنعتی حکیمیان

مجتمع حکیمیان با توان بالا در تولید و اجرای کفپوش اپوکسی و کفپوش پلی یورتان، رنگ صنعتی و ساختمانی، عایق رطوبتی سفید بام و عایق استخر، محافظ نمای ساختمان، چسب و گروت، کاهگل مصنوعی، ورق سنگ انعطاف پذیر و ... با قیمت مناسب و کیفیت برتر، آماده فروش محصولات به صورت عمده و خرده در سراسر ایران می‌باشد.

AparatYoutubeLinkedinInstagramFacebookTwitterTelegramRSS

Designed by VOLGHAN All Rights Reserved to Kah-Gel.ComPrivacy Policy

ملات اندود طرح کاهگل ( سنتی )

 / فروشگاه / ملاتهای اندود نهایی خارجی / ملات اندود طرح کاهگل ( سنتی )

http://epoxi.info/wp-content/uploads/2015/04/TP250-500x500.jpg?x10781

http://epoxi.info/wp-content/uploads/2015/04/TP250-60x60.jpg?x10781