ویژگیهای کاهگل مصنوعی (کاهرنگ)
کاهگل مصنوعی (کاهرنگ)
کاهگل مصنوعی مدرن، ضدآب و بدون گرد و خاک، جایگزین مناسب سیمگل و کاهگل سنتی
کاهگل مصنوعی (کاهرنگ) چیست؟
کاهرنگ (نانو کاهگل پلیمری)، رنگی بر پایه رزین سیلیکون و پایه آب است که پس از خشک شدن ظاهری کاملا شبیه کاهگل طبیعی دارد. در ساخت کاهگل مصنوعی (کاهرنگ) از مواد نانو سیلیکون استفاده شده که سبب خود تمیز شوندگی میشود و خواص آب بندی و عایقی آن را افزایش میدهد.کاهرنگ، ملات کاهگل مدرن، ضدآب و بدون گرد و غبار است که جایگزین مناسبی برای سیمگل و کاهگل سنتی میباشد. مناسب برای محیط خانه بالاخص دکوراسیون دیوارهای داخلی منازل و همچنین بازسازی ابنیه تاریخی و خلق نمای سنتی مشابه مناطق کویری.کاهگل مصنوعی (کاهگل ضدآب) به وسیله قلمو یا پاشش و بسیار ساده تر از سایر رنگها قابل اجراست. کاهرنگ (کاهگل پلیمری)، ماندگاری بالایی دارد و قابل اجرا بروی سطوح مختلف اعم از سیمان، گچ، کناف، چوب، فلز، یونولیت، شیشه و ... است.
کاهگل در معماری ایرانی
کاهگل مصنوعی مناسب برای دکوراسیون دیوارهای داخلی منزل، بازسازی ابنیه تاریخی و خلق نمای سنتی مشابه مناطق کویری
ملات کاهگل در معماری ایرانی به خصوص در مناطق کویری به کار میرود. معماران ایرانى از ترکیب کاه گل با کاشى، چوب، سنگ و مصالح مشابه براى تزیین ساختمانها کمک گرفته اند. رنگ دلنشین کاهگل، زیبایى فوق العادهاى به شهرهای ایران میبخشید و به زندگى مردم روشنى و رنگ بخصوصى داده بود. دیوارهای حیاط داخلى را از بهترین گل سرخفام رسی پوشانیده و با خطوط برجسته گچ، طرحهای هندسى ایجاد میکردند و یا به داخل هشتىهاى ورودى کشیده و نقشهاى تصویرى میساختند. کاهگل نور شدید آفتاب را براى ساکنان مطبوع و برگشت اشعه خورشید و حرارت آن را روى بامها و دیوارهاى کاهگلی به حداقل میرساند. از مهمترین مشکلات کاهگل سنتی قابلیت انحلال مجدد در آب، هنگام بارندگی و ایجاد گرد و خاک در زمان خشک بودن است. اطلاعات بیشتر درباره ملات کاهگل از ویکیپدیا.
ویژگیهای کاهگل مصنوعی (کاهرنگ)
مهمترین مشکل کاهگل سنتی قابلیت انحلال مجدد آن در آب، هنگام بارندگی و ایجاد گرد و غبار هنگام خشک بودن است
انعطاف پذیری
انعطاف پذیر پس از خشک شدن
قیمت مناسب
هزینه پایینتر از مصالح مشابه
اجرای سریع
زمان خشک شدن سریع تر
دوستدار محیط زیست
آب پایه و دوستدار محیط زیست
اجرای آسان
اجرای آسان با قلمو یا پاشش
چسبندگی
چسبندگی بالا به سطوح
مقاوم به شرایط جوی
مقاوم به بارش برف و باران
مقاوم به UV
مقاوم به اشعه UV خورشید
کاملا ضد آب
ضدآب با امکان تنفس لایه زیر
بهداشتی و ایمن
کاملا بهداشتی و غیر سمی
بدون گرد و غبار
بدون ایجاد گرد و خاک و بو
بهترین انتخاب
بهترین انتخاب در مناطق کویری
نحوه اجرای کاهگل مصنوعی (کاهرنگ)
ابتدا سطح مورد نظر را تمیز و آماده کنید. سپس کاهرنگ (کاهگل مصنوعی) را با آب رقیق نموده و مخلوط آماده شده را با استفاده از برس (قلمو) و یا پاشش توسط پیستوله کنیتکس پاش و همچنین غلطک نقاشی روی سطح اعمال کنید.اگر نیاز به ضخامت بیشتری یود، لایه دوم را پس از خشک شدن لایه اول اعمال کنید تا حداکثر چسبندگی بین دو لایه ایجاد شود همچنین درصورت نیاز مقداری کاه بروی سطح قبل از خشک شدن بپاشید و پس از خشک شدن با "رزین نانو عایق" پوشش دهید تا سطحی ضدغبار و چرب روی رنگ ایجاد شود.میزان مصرف کاهگل مصنوعی، بصورت تقریبی برای سطوح صاف هرکیلو کاهرنگ برای سه مترمربع کافیست.
مشخصات فنی کاهگل مصنوعی (کاهرنگ)
شکل ظاهری کاهگل مصنوعی: مایع خمیری.تنوع رنگ: در رنگهای مختلف بنابر سفارش مشتری.زمان خشک شدن سطحی: حدود یک ساعت.زمان خشک شدن نهایی: حدود یک روز.عمر نگهداری: یکسال (دور از نور خورشید و یخ زدگی).مقدار مصرف کاهگل: هر کیلو برای حدود سه مترمربع.قیمت کاهگل مصنوعی (کاهرنگ): -
برچسب: ،
امتیاز:
بازدید: